CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Sâmbătă, 18 Decembrie 2021 10:29

Premii pentru elevii de la HasdEu la concursul Revoluția de la Timișoara 1989, oameni, fapte, locuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Concurs județean „Revoluția de la Timișoara 1989, oameni, fapte, locuri”, Secțiunea I - creații artistice, concurs organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au obținut numeroase premii. La nivel de gimnaziu, eleva Ioana Cimponeriu, din clasa a VIII-a, coordonată de doamnele profesoare Ana Bârlea și Claudia Roman, a primit o mențiune cu lucrarea „Drumul spre libertate”.
La nivel de liceu, eleva Andreea Birău, din clasa a X-a C, coordonată de doamna profesor Anca Bârlea, a obținut premiul I cu lucrarea „Revoluție pentru un viitor mai bun”.
Tot premiul I l-a obținut și eleva Eliza Pop, din clasa a IX-a, coordonată de doamna profesor Claudia Roman, cu lucrarea „De Crăciun ne-am luat rația de libertate”. Otiniel Kovacs, din clasa a X-a, coordonat de doamna profesor Anca Bârlea, a obținut premiul I cu lucrarea „Revoluție prin ochii unui copil”.
Tot la nivel de liceu, elevii Emanuel Kovacs și Andrei Sergiu Pleșca au obținut câte un premiul al III-lea, iar Anamaria Enășoni a obținut o mențiune.

Citit 188 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Decembrie 2021 10:37
Sunteți aici: Home Stiri Premii pentru elevii de la HasdEu la concursul Revoluția de la Timișoara 1989, oameni, fapte, locuri