CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Miercuri, 08 Iulie 2020 12:19

Tablete pentru elevii paticipanți la școlile de vară organizate de UAIC

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma apelului Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, mai mulți elevi de la Liceul Teoretic Iulia Hasdeu s-au înscris la școlile de vară organizate de această instituție de învățământ superior. Dintre aceștia, Jac Raul, din clasa a X-a A, și Chitan Alexandra, din clasa a X-a C, au fost acceptați și vor participa online, între 6 și 19 iulie 2020, la acest program.
Pentru ca elevii să poată participa la activitățile online, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași a oferit tuturor celor selectați câte o tabletă cu trafic de internet mobil inclus.
Programul este finanțat prin Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) de către Banca Internațională de Reconstrucție și Dezvoltare (Banca Mondială) și are ca scop organizarea de cursuri și alte activități relevante destinate elevilor de liceu, cu precădere celor dezavantajați social, pentru încurajarea finalizării de către aceștia a studiilor liceale și facilitarea continuării educației la nivel terțiar. Activitățile desfășurate în cadrul școlilor de vară includ vizite virtuale de cunoaștere a campusului UAIC, inclusiv a facilităților de petrecere a timpului liber; ateliere virtuale de consiliere și orientare în carieră; cursuri și ateliere de specialitate, online; tururi virtuale cultural – recreative.

Citit 383 ori
Sunteți aici: Home Stiri Tablete pentru elevii paticipanți la școlile de vară organizate de UAIC